
PUMALİN
| Garanti Edilen İçerik | w/w |
| Organik Madde | % 15 |
| Toplam Azot (N) | % 5 |
| Üre Azotu (N-NH2) | % 5 |
| Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | % 4 |
| Maksimum Klor (Cl) | % 0,5 |
| Alginik Asit | % 0,02 |
| Giberallik Asit | 25 ppm |
| Toplam Humik + Fulvik Asit | % 10 |
| Suda Çözünür Demir (Fe) (Tamamı EDDHA ile Şelatlıdır) | % 0,1 |
| pH Aralığı | 9 – 11 |
| KULLANIM ALANI | KULLANIM ZAMANI | DAMLAMA SULAMA VE TANKER İLE UYGULAMA |
| Sera Sebzelerinde (Biber, Domates, Hıyar ve Patlıcan) vb. | Gelişme döneminde ve sonrasında | 1 – 3 L / da |
| Açık Alan Sebzelerde (Biber, Domates, Hıyar ve Patlıcan) vb. | Gelişme döneminde ve sonrasında | 1 – 3 L / da |
| Kışlık Sebzelerde (Kıvırcık, Marul, Pırasa, Ispanak, Lahana) | Gelişme döneminde ve sonrasında | 1 – 3 L / da |
| Yumrulu Bitkiler (Patates, Soğan, Sarımsak, Havuç) vb. | Gelişme döneminde ve sonrasında | 1 – 3 L / da |
| Kavun, Karpuz, Kabak, Çilek | Gelişme döneminde ve sonrasında | 1 – 3 L / da |
| Tüm Sert Kabuklu Meyve Ağaçları (Antep Fıstığı, Badem, Ceviz, Fındık) | Uyanma öncesi ve sonrasında | 5 – 8 L / da veya 500 – 600ml / Ağaç |
| Tüm Yumuşak Çekirdekli Meyve Ağaçları (Elma, Armut, Ayva) | Uyanma öncesi ve sonrasında | 4 – 5 L / da veya 250 – 400ml / Ağaç |
| Tüm Sert Çekirdekli Meyve Ağaçları (Badem, Kayısı, Erik, Şeftali, Vişne) | Uyanma öncesi ve sonrasında | 4 – 5 L / da veya 250 – 400ml / Ağaç |
| Narenciye, Muz, Zeytin | Uyanma öncesi ve sonrasında | 4 – 5 L / da veya 250 – 400ml / Ağaç |
| Bağlarda ve Kesme Çiçekçilikte | Gelişme döneminde ve sonrasında | 500-600 ml / da |
| Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Mısır, Soya, Yer Fıstığı, Kanola) | Ekim öncesinde ve sonrasında | 3000 – 4000 ml / da |
| Tarla Bitkileri (Buğday, Arpa, Çeltik, vb.) ve Yeşil Alanlar | Ekim öncesinde ve sonrasında | 3000 – 4000 ml / da |
Pumalin etkileri:
Doğada bulunan ve hümikfülvik asit içerikli mikroorganizma faliyeti yüksek olan özümlenerek elde edilen bir üründür. Bünyesinde standart hümik asitlerin içinde bulunan organik madde, hümikfülvik asit ve potasyumun dışında azot gibi besin elementleriyle zenginleştirilmiştir. Bitkilerde kök gelişimini ve sürgün kalınlaştırmasını meyve irileşmesini teşvik eder. Özellikle kök bölgesine topraktan uygulandığında kökteki gözenekleri açarak daha fazla gelişmesini ve saçak kök gelişimi arttırmaktadır. Bitkiye her dönemde uygulama imkanı sağlar topraktaki kireci parçalayarak toprakta kireç tarafından bağlanan bitki besinlerinin açığa çıkmasını ve bitkilerin beslenme kapasitesini arttırmaktadır.
Bitkileri hızlı şekilde köklendirir…
Bitkilerde yeşil aksam gelişimini sağlar…
Meyve tutumunu ve meyve kalitesini arttırır.
Bitki beslenme kapasitesini arttırır…
Topraktan alınamayan elementleri serbest hale getirerek alımını sağlar…
Topraktaki kireci kalıcı olarak parçalar…
Organik olarak bitkileri besler…
Toprakta su tutma kapasitesini arttırır…






